Noha

Home / Noha

Noha

Zo blij dat wij Bioresonantie-therapie (BRT) van Lucia van der Bent hebben ingezet voor onze Noha! 

Korte samenvatting: Noha heeft een onderbeen operatie gehad met plaatsing van een plaat vanwege breuk door slechte banden en pezen. Op 13 april is deze operatie goed verlopen. De arts van Anicura heeft ons nadrukkelijk gezegd dat Noha niet aan de wond mocht likken. Dit zou bacteriën veroorzaken bij de plaat en dan zou plaat verwijderd moeten worden. 

23 april zijn de hechtingen verwijderd bij de dierenarts in Winterswijk. Er werd geconstateerd dat er aan de onderkant vocht uit kwam, dus nog verband om houden. In de nacht heeft Noha de mogelijkheid gezien om bij de wond te komen en deze open te likken. Daarbij was de plaat voor een groot deel zichtbaar. 

24 april terug naar Anicura in Zwolle. Opnieuw hechten was niet mogelijk: advies om de drie dagen terug komen voor verbandwissel en hopen dat het dicht zou groeien en daarmee tijd te rekken om de plaat zo lang mogelijk te kunnen laten zitten. 

14 mei kwam de Anicura arts na verband wissel met slecht nieuws, er was nog een open plek bij gekomen boven aan de hak. Nu was alleen nog mogelijk om het open te houden zonder verband en te rekken om de plaat zolang mogelijk te laten zitten. Als het eventueel zou verergeren of Noha koorts zou krijgen gelijk terug komen naar de kliniek. Hierna gelijk door gereden naar Lucia voor Bioresonantie en homeopathie. Vanaf die tijd hebben wij elke dag foto’s genomen en zie het resultaat! 

27 mei controle afspraak bij de chirurg van Anicura die de operatie had gedaan! Hij had het dossier gelezen en vond het erg en spijtig hoe het verloop was gegaan en dat het er niet mooi voorstond. Waarop ik antwoordde dat wij ook erg geschrokken waren hoe de wonden er op 14 mei uitzagen. Ik vertelde dat we vanaf die dag Bioresonantie hebben ingezet. Ik heb vanaf 14 mei kousen gemaakt om de wond te beschermen. Deze droeg Noha ook bij de arts zodat hij niet kon zien hoe het eruit zag. Hij heeft haar vervolgens meegenomen om foto’s te maken en de wond te bekijken. 

Bij terugkomst met Noha aan zijn hand zei hij tegen mij….. ik ben mij dood geschrokken…. ik had niet verwacht dat het er zo uit zou zien. Hij had allerlei scenario’s bedacht om haar te helpen, maar dat hoeft niet! Want niet alleen de wonden waren bijna dich,t maar ook het bot was totaal geheeld (dit duurt gemiddeld 3 maanden) en het zag er allemaal goed uit. Ik heb uit moeten leggen wat Bioresonantie is en hij zei; als ik dit mijn collega’s vertel gaan ze dit nooit geloven….. Maar ik heb het bewijs gezien en ga dit voor de toekomst onthouden. We hoefden niet meer terug te komen.