Hoe ziet een consult en een behandeling eruit?

Het eerste consult duurt ongeveer 1 ½ uur. Hierin maken we kennis en neem ik een uitgebreide anamnese af, we bespreken de klachten en problemen.

De diagnose

Met de Bioresonantietherapie kan ik de problemen , symptomen en hun oorzaken opsporen waarmee we de eerste en belangrijkste stap zetten. Als de oorzaak van de klachten bekend is, wordt er al zoveel duidelijk en verklaarbaar.

Ik werk met de allernieuwste en beste apparatuur. De Bicom en Bicom Optima zijn specialisten op het gebied van allergieën en bewijzen wereldwijd al meer dan 30 jaar dat zij de beste bioresonantieapparaten zijn op dit gebied. Als één van de eerste therapeuten in Nederland werk ik daarnaast sinds 2014 met de Trikombin die zich onderscheid door de zeer diepe en intracellulaire werking terwijl de patiënt tegelijkertijd wordt ontladen van straling, pijn, spanning en stress; met ander woorden elke mogelijk blokkade wordt weggenomen. Sinds het inzetten van de Trikombin heb ik spectaculaire resultaten geboekt bij chronische ziekten en belastingen. De meeste patiënten ervaren direct het verlichtende effect hiervan!

De combinatie van bovengenoemde apparaten maakt mijn behandeling uniek en op uw persoonlijke situatie toegespitst.

Met behulp van mijn apparaten en testampullen ga ik in eerste instantie uw algehele lichamelijk conditie uittesten. Daarna ga ik uitzoeken of er allergieën of intoleranties zijn voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of er belastingen ( gifstoffen, schimmels, bacteriën etc.) in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Voor elke patiënt wordt dit individueel en nauwkeurig vastgesteld. Ik leg uit wat ik doe en waarom. Ik streef ernaar om in het eerste consult het complete (ziekte) beeld duidelijk te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het opsporen van de hoofdoorzaak en de prioriteit op dit moment van de aanwezige allergieën en belastingen. Hier stel ik het behandelingstraject op af zodat dit meestal aanzienlijk kan worden verkort.

Samen aan het werk!

Het doel van de therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken te verzwakken en de zelf genezende kracht van het lichaam juist te activeren en te versterken. De energie die hiervoor nodig is halen we onder andere uit de aangepaste voeding! Ik ga u naar aanleiding van de testresultaten behandelen en adviseren met betrekking tot voedings- en leefgewoonten. Deze adviezen ondersteunen de behandelingen. De patiënt zelf (en zijn of haar lichaam) gaat met de behandelingen, ondersteuning en adviezen aan het werk! Het is dus niet zo dat ik als therapeut met mijn apparatuur eenzijdig de problemen voor u kan oplossen, dat gaan we samen doen!

Uw medewerking is voor mij absoluut noodzakelijk!

De behandeling

Tijdens de behandeling kunt u in een rustige ontspannen houding blijven zitten en houdt u electroden vast of worden er elektroden en/of een behandelingsmat op het lichaam geplaatst (bv op een pijnlijke plek). De elektroden zorgen voor de uitwisseling van informatie tussen het lichaam en de apparaten, dit is volledig pijnloos. Soms komen klachten tijdens de behandeling of daarna tijdelijk meer naar voren, dit betekend dat het lichaam (immuunsysteem) hiermee aan de gang gaat. Meestal verdwijnen deze klachten weer net zo snel als ze naar voren kwamen, het betekend ook dat we de oorzaak van deze klachten gevonden hebben.

De belastende stoffen worden vrijgemaakt en moeten worden uitgescheiden door de uitscheidingsorganen met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld. Vaker naar het toilet moeten, stinkende ontlasting en -urine, diarree, hoesten, snotteren, oog- en oorsmeer, roos, vet haar, huiduitslag, jeuk en (hoofd) pijn kunnen allemaal uitscheidingsreacties zijn. Het betekend dat er erg veel afvalstoffen zijn maar ook dat ze naar buiten komen. Dit is meestal maar van korte duur en juist hierom hecht ik zoveel waarde aan de voeding en het voldoende drinken waarmee dit snel opgevangen kan worden. Als we met de voeding de darmen, nieren en de lever zoveel mogelijk ontlasten kunnen zij de meeste afvalstoffen afvoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid belastingen en de conditie van de patiënt is het soms nodig om aanvullend op de aangepaste voeding extra supplementen te gebruiken om de uitscheiding van de afvalstoffen te stimuleren en sneller af te voeren.

De behandeling wordt ook op minerale druppels, een olie of een chip gezet worden zodat u zichzelf thuis kunt doorbehandelen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de conditie van de patiënt, de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc..

Tijdens de hele behandelingsperiode dient u veel mineraalarm water, zonder koolzuur, te drinken: dagelijks 1,5 tot 2 liter. Alleen mineraalarm water kan de door de therapie losgemaakte schadelijke stoffen uit het lichaam verwijderen en is dus de ideale drank om te ontgiften.

Daarnaast adviseer ik om tijdens de gehele behandelingsperiode géén varkensvlees te eten, omdat dit het lymfesysteem heel zwaar belast.

Gebruik geen suiker. Suiker beschadigt de darmbacteriën en bevordert vele met de darm en alvleesklier aanverwante ziekten.

Een afspraak maken?