Afspraken en tarieven

Afspraken kunnen alleen per telefoon worden gemaakt of gewijzigd!
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, daarna wordt 50% in rekening gebracht.

Tarieven

Tarieven per 1 januari 2024:

Eerste consult: 1 ½ uur

  • €180,00 , anamnese afnemen, uitgebreid testen incl. (voedings)allergieën & intoleranties en een 1e behandeling met bespreken behandelplan.
  • 2e persoon bij een aansluitend consult € 145,00
  • Kinderen t/m 11 jaar € 145,00
  • baby’s € 130,00

Vervolg consulten: 1 uur

  • € 130,00 voorbereidende therapie en specifieke, intensieve en intracellulaire therapie naar aanleiding van de resultaten van het 1e consult.
  • Herhalingsrecept Bioresonantie-druppels/Bioresonantie-olie of Bioresonantie-chip: vanaf € 27,50
  • Homeopathie / Verzorgingsprodukten/Aromatherapie kostprijs
  • In bijzondere gevallen is een behandeling aan huis mogelijk, toeslag afhankelijk van aantal personen en afstand.
  • U kunt contant of per pin betalen

Let op!

Sinds januari 2021 ben ik niet meer aangesloten bij de V.B.A.G., RBCZ/TCZ en worden mijn behandelingen waarschijnlijk niet meer door uw zorgverzekeraar vergoed! Ik ben geen arts en heb geen BIG registratie ( registratie voor artsen, fysiotherapeuten etc.)

Met ingang van 1 januari 2021 ben ik aangesloten bij het NIBIG,

Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.

Integrale Zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

Het NIBIG verleent allerlei diensten aan zorgverleners en opleiders zoals overzichtssites, Wkkgz registratie met eigen geschillencommissie en de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

De praktijk is van maandag t/m donderdag geopend van (met uitzondering van vakanties en feestdagen).

Ik ben alleen telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagochtend tussen 08.30 en 09.30 uur voor het stellen van vragen en het maken van afspraken. Treft u tijdens het spreekuur toch het antwoordapparaat dan ben ik al in gesprek, spreek dan uw naam, bericht en telefoonnummer in dan probeer ik u zo snel mogelijk terug te bellen.

Bij dringende vragen (bijvoorbeeld over een reactie op de behandeling of het moeten wijzigen van een afspraak) kunt u altijd uw bericht inspreken! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Tarieven dieren

Voor dieren gelden dezelfde tarieven. Het eerste consult kan meestal ( als u vooraf het anamneseformulier al heeft ingevuld en teruggemaild) in de tijd van een vervolgconsult.